Tjäna pengar till föreningen med släpvagnar.

Låt pengarna rulla in till föreningskassan med en Obemannad Station för uthyrning av släp. Fördelarna är många, både för klubben och för dess medlemmar.

Ett enkelt sätt för medlemmarna i föreningen att
bidra med extra intäkter till kassan.

Föreningssläpet

Har din förening en stor parkering eller en annan lämplig yta att ställa upp en eller flera släpvagnar?

Perfekt! Då är det lätt för er att öka intäkterna till klubbens kassa utan att behöva engagera klubbens medlemmar i en uppsjö av säljevent eller som ett bra komplement till att medlemmarna kan utföra andra säljevent för att verkligen öka intäkterna och tjäna extra pengar till föreningens kassa.

Vi kallar det Föreningssläpet.

Så går det till

Blir det mycket jobb åt föreningen?

Nej, eftersom det är personen som hyr släpvagnen som bokar, hämtar och lämnar så är det väldigt lite löpande arbete som krävs. Någon ansvarig eller ett schema för hur det ska skötas av medlemmarna behövs för att ha löpande koll på att släpvagnarna är hela, rena och står där de ska.

Om du ska hyra ut släpvagnar, vore det inte smidigt om du kunde göra det samtidigt som du gör något annat?

Kunden får en unik PIN-kod, kan använda släpet under hyresperioden och får sen påminnelse när det är dags att lämna tillbaks släpvagnen. Allt sker automatiskt och du kan bevaka det genom din administratörsvy.

Anmäl intresse

Så här hyr kunden

När kunden (eller medlemmen) vill hyra en släpvagn kan de enkelt se tillgänglighet på hemsidan eller i mobilen. Det går att både förboka eller hyra direkt på plats om släpvagnen är ledig.